0

Mystim - Groovey George

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Groovey George is eenvoudig in te brengen door de juiste vorm van de top. De zachte golven van deze grote dildo vullen de vagina of anus intens en geleiden de elektrische stimulatie constant, diep en sterk. Wanneer de stimulatiestroom is geactiveerd, krijgt de hele buikregio een plezierige prikkeling, waar intens van genoten kan worden of tot onverwachte zeer intense orgasmes leidt. Het zware gewicht van de Groovey George geeft een extra kick. Gemaakt van aluminium en nauwkeurig met de hand gepolijst. De Groovey George is ook geschikt voor temperature play. Warm de plug op onder heet water of leg het geruime tijd in de koelkast.

Productinformatie: Dit product is aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit Op dit artikel is een uitgebreide garantie van 2 jaar mogelijk, ná registratie van uw product op de website van de fabrikant. Voor meer informatie over deze uitgebreidere fabrieksgarantie, zie de handleiding in de verpakking van het artikel. Koppeling/stekkertype: Mystim Round Plug.

Let op: deze plug is niet voorzien van een platte, bredere onderkant, wees daarom extra voorzichtig als je deze anaal in wilt brengen en breng deze nooit volledig in de anus.

Waarschuwing!

- Niet gebruiken bij hartklachten/pacemaker of met hartritmestoornissen.
- Niet gebruiken als je zwanger bent.
- Niet op oogleden plaatsen.
- Niet op een beschadigde huid plaatsen.
- Vermijd abrupte verandering in de schok-in/afstelling.
- Buiten bereik van kinderen houden!
- Zet de bedieningsunit pas aan nadat u de accessoires op het lichaam heeft aangebracht, niet eerder

 

Alternatieven die wij aanraden
-
+