Bekijk onze laatste recensies
TVslavin
24-11-2020
Jako niewolnik-transwestyta, lubię używać wszelkiego rodzaju klamerek na sutki. Myślę, że idealnie nadają się dla początkujących, bo nie zaciskają się zbyt mocno na sutkach. Naprawdę podoba mi się nakładanie ich na odkrytą żołądź, kiedy mam w sobie wibrującą zatyczkę analną. Absolutna rozkosz. Tylko trzeba pamiętać, że zarówno żołądź, jak i klamerki powinny być suche. W przeciwnym wypadku ześlizgną się z żołędzi. Cudownie miękkie tworzywo.
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
24-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TVslavin
24-11-2020
En tant qu'esclave travesti, j'aime porter toutes sortes de pinces à tétons. Je pense qu'elles sont parfaites pour les débutants car ils ne serrent pas trop fort sur les tétons, mais j'aime beaucoup les mettre sur mon gland nu, avec un plug anal vibrant, c'est un plaisir absolu. Cependant, le gland et les pinces doivent être secs avant de les utiliser. Autrement, ils glisseront de votre gland. Matériau étonnamment doux.
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
24-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TVslavin
24-11-2020
Soy un esclavo travesti y me encanta usar todo tipo de pinzas para los pezones. Creo que son perfectas para principiantes porque no aprietan excesivamente los pezones. A mi me gusta ponérmelas en el glande. Y con un tapón vibrador, el placer es supremo. El glande y las pinzas tienen que estar secos antes de ponértelas, porque si no se te soltarán. Un material maravillosamente blando.
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
24-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TVslavin
22-11-2020
Als Transvestitensklave genieße ich es, alle Arten von Nippelklemmen zu tragen. Ich glaube, sie sind für Anfänger perfekt, denn sie klemmen nicht zu fest an den Nippeln, aber ich mag es wirklich sie auf meine entblößte Eichel zu klemmen, mit einem vibrierenden Analplug, das ist absolutes Vergnügen. Sowohl die Eichel als auch die Klemmen sollten vor Verwendung trocken sein, oder sie rutschen von der Eichel herunter. Unglaublich weiches Material.
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
22-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TVslavin
19-11-2020
Come schiavo travestito, mi piace indossare tutti i tipi di morsetti per capezzoli. Penso che siano perfetti per i principianti perché non stringono troppo sui capezzoli, ma mi piace molto metterli sul mio glande nudo, con un plug anale vibrante, è un piacere assoluto. Tuttavia, sia il glande che i morsetti dovrebbero essere asciutti prima di usarli, altrimenti scivoleranno via. Materiale incredibilmente morbido.
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
19-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TVslavin
14-11-2020
As a transvestite slave, I enjoy wearing all kinds of nipple clamps. I think they're perfect for beginners because they don't clamp onto the nipples too hard, but I really like putting them on my bare glans, with a vibrating butt plug, it's absolute pleasure. Both the glans and the clamps should be dry before you use them, though, or they'll slip off your glans. Amazingly soft material.
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
14-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
TVslavin
03-11-2020
Als travestieslavin geniet ik van allerlei soorten tepelklemmen bij mezelf . Deze vind ik ideaal voor beginners omdat ze niet hard klemmen op de tepels , maar vind ze super om op mijn ontblote eikel te plaatsen, met een vibrerend butplugje in , is dit echt genieten . Eikel en klemmetjes dienen wel goed drooggemaakt te worden voor gebruik , of ze schuiven van de eikel . Heel zacht materiaal .
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
Power Pinchers Vibrerende Tepelklemmen
03-11-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dala
26-02-2018
Zacht materiaal, leuk alternatief om polsen te binden.
Zwart Satijnen Sjaal
Zwart Satijnen Sjaal
26-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dala
26-02-2018
Goed materiaal, voelt zacht aan en zeker niet duur. Gebruiken we graag!
Zwart Satijnen Sjaal
Zwart Satijnen Sjaal
26-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dala
26-02-2018
Perfect verstelbaar in de gewenste lengte, niet zwaar.
Stalen Spreidstang Verstelbaar - Zwart
Stalen Spreidstang Verstelbaar - Zwart
26-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Dala
26-02-2018
Jammer dat ze niet echt op slot gaan.
Bonten handboeien - zwart
Bonten handboeien - zwart
26-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Spike
15-02-2018
Ideaal om de geslachtsdelen met te prikkelen ligt handig in de hand
Zweep met Penishandvat
Zweep met Penishandvat
15-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Spike
15-02-2018
Stevig goede kwaliteit en comfortabel balletje is perfect van grootte
Ball Gag - Zwart
Ball Gag - Zwart
15-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Spike
15-02-2018
Werkt naar behoren doet wat het moet viel enkel een beetje klein uit
Lil Devil Mini Pinwheel
Lil Devil Mini Pinwheel
15-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: